dijous, 30 de gener del 2014

AUTOAVALUACIÓ

Hola a tots i totes!


Aquests dies hem rebut alguns comentaris en el nostre bloc que hem trobat força positius i motivadors. Ara és l'hora de ser crítiques amb nosaltres mateixes i avaluar la nostra feina. 


En relació a la part formal, creiem que el nostre bloc estèticament és atractiu ja que hi trobem diverses fotografies. A més la informació està ben organitzada, el format i tipologia de lletra és adequada perquè permet la fàcil lectura. En relació a l’eslògan trobem que és encertat perquè defineix característiques del municipi. En la pàgina principal del bloc com a subtítol fem una referència a qui som, a l’assignatura i al docent. A més, el bloc està complet ja que tenim que els apartats principals.


Les activitats del nostre bloc potencien la reflexió i l’opinió. Tracten temes rellevants del municipi de Vilablareix. A més, potencien la motivació als alumnes ja que són properes a la seva realitat. Com a aspecte a millorar creiem que les activitats podrien ser una mica més originals i innovadores.


La informació aportada en el bloc és útil ja que permet fer una idea als usuaris del bloc de com és el municipi. Les dades aportades s’ajusten a la realitat ja que són dades actuals. A més, la presentació és clara i entenedora.


El diari del nostre bloc trobem que està ben estructurat ja que podeu trobar la informació d’una manera organitzada i actualitzada segons el bloc ha anat evolucionant.


La nostra actitud ha sigut bona ja que hem acceptat les vostres opinions crítiques. A més, hem seguit els consells que ens heu aportat amb l’objectiu de millorar el bloc i que aquest sigui una bona eina educativa. A més a més, hem incorporat elements de interès com fotografies i el comptador de visites per fer més atractiu el nostre bloc.


En definitiva, tenint en compte el treball que hem realitzat creiem que el nostre bloc és una bona eina educativa i per tant, ens qualifiquem amb un notable alt que equival a un 8,5 en nota numèrica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada